Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin kıymeti mürtefi bir gıda maddesi elde etmenin kenarı düzen dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi dokumalır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel sahaı kapatılır.1,5 aylık süreç nihayetinde ise mantarlar toplanmak muhtevain hazırdır.
· Substratı Hazırlayın: Eğer müheyya bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak şayeste bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların esenlik açısından birsonsuz faydası bulunmaktadır:
Fakat son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği sektörü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri nüshası artmıştır.
İstiridye mantarı 2021 senesinde büyüklük aracılığıyla bağış kapsamları ciğererisindeydi. Fakat şuan istiridye mantarına özel bir bağış teşvik izlenceı yoktur.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseri salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği gibi fidan olarak da satın düzenınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan kesinlikle yetiştireceğinizle dayalı genel adımlar:
Antioksidan Hasiyet: İçerdiği antioksidanlar sebebiyle hücre hasarını azaltır ve yaşlanma etkilerini geciktirir.
özge bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve demir profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir kayran yeterli gelmektedir. Zir taban alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime kellelanılabilir.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi zorlamasız olmakla yanında arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile mahsul elde edebilirsiniz.
· İzmir sarmaşığı tohumları çoğunlukla ilkbahar yahut güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde toprak sıcaklığı yakışır olacaktır.
· İceberg marulu ekseri antipatik hava koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle baharatın er veya güzın adım atarında ekebilirsiniz. Hâk sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.
İster evde hobi lakinçlı lüzum ticari ammaçla olsun mantar yetiştiriciliği yürekin en önemli konuların başında mantar miseli hasılat. click here Sitemize bile gelen sorular beyninde istiridye mantarı tohumu veya mantar miseli nereden alınır sorusu ilk sıralardadır.
Tahılları 30-45 dakika süresince kaynatın. Kaynama ustalıklemi esnasında, tahılların muhtevaindeki zararlı mıkroorganizmaların nanay olmasını çıkarmak ciğerin suya bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.